Oplossingen

Onze expertise stelt ons in staat om snel inzicht te krijgen in de fijne kneepjes van uw producten en diensten, waardoor u alle focus op de kernactiviteiten van uw organisatie kunt leggen. Bij Yaaniweb werken we met een brede doelgroep aan klanten, variërend van zorgbedrijven tot kleine bedijven en professonele servicebedrijven. Zie hieronder een greep uit deze sectoren

Retail & Detailhandel

Winkels moeten in dit internettijdperk goed vindbaar zijn op het web. Wij zorgen voor de professionele en betrouwbare uitstraling van jouw winkel op het internet. Jouw winkel verdient ook een goede plek op het internet.

Financiële Dienstverlening

Een nieuwe Website, Huisstijl, Logo nodig voor je Financiële Dienstverlening? Wij zorgen daarvoor. Samen bepalen we de strategie en concept en zorgen ervoor dat je bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt.

Bouw & Installatietechniek

Wij kennen de uitdagingen van een website voor de Bouw & Installatie branche. Yaaniweb zorgt voor de proffesionele uitstraling van je organisatie op het web.

Yaaniweb Oplossingen

ICT, media en communicatie

Informatie website of webshop. Samen zorgen we voor strategie en concept met sterke uitgangspunten dat past bij de (nieuwe) website van de organisatie.

Telecommunicatie

Voor de telecommunicatie branche bouwen wij complete websites. Heb je een onderneming die valt binnen de telecomunicatie branche en heb je nog geen plek op het internet? Of wil je een redesign van je huidige website? Wij zorgen daarvoor.

Gezondheidszorg

Websites die je zelf kunt onderhouden en goed vindbaar zijn in google. Modules nodig zoals agendaplanning? dat regelen we. Wij zorgen dat iedereen zijn weg vindt.

Webdesign

Grafisch Ontwerp

Responsive Design

Online Marketing

Hosting & Domein

Webshop

Eigentijds

Een goed werkende website is tegenwoordig van essentieel belang. Potentiële klanten beginnen de customer journey (klantenreis) meestal online. Een website die niet op orde is geeft een onprofessionele en slordige indruk. Je moet in de eerste seconden je klant ervan overtuigen dat jouw website het waar is om op te blijven. Een goed website is dus er één die goed functioneert met een verzorgd/effectieve vormgeving, zonder spelfouten, zonder irritante pop-ups/reclame en waar een balans is tussen tekst en beeld.

Yaaniweb helpt je te voorzien van een eigentijdse, goed functionerende website op een betrouwbare hosting. En… Je krijgt een domeinnaam gratis van ons!

Veilig en snel

Onze hosting pakketten lopen op SSD schijven met een uptime van 99,9%! SSD is een nieuwe vorm van opslag. Dankzij deze nieuwe techniek is er minder tijd nodig om opdrachten te verwerken waardoor je website sneller geladen kan worden.

Webdesign uitbesteden

Een websiteontwerpen en opzetten kan veel tijd en moeite kosten als je dit eerder niet gedaan hebt. Je moet goed beoordelen of jezelf wilt werken aan de nieuwe website, of dat je het uitbesteed aan een internetbureau. Bij Yaaniweb kan je zelf aan de slag met het bouwen van je website, of je laat het aan ons over.

Wij bepalen eerst de strategie, doel en huisstijl van je website, daarna beginnen we met het bouwen van de eerste prototypes. Het gehele traject lopen we samen door totdat we een goed website hebben gebouwd wat aansluit bij de stijl en doelstellingen van de organisatie.

Wil je vanaf het begin beginnen? Nieuw Logo, Nieuwe huisstijl? Geen probleem, onze ontwerpers gaan graag aan de slag voor je. Ook voor betervindbaarheid op het web en conversie optimalisatie kan je terecht bij Yaaniweb.

Hebben we een klik?

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Eigentijds, veilig en snel online succes !